Dijital Medya Çalışmalarımız

Dijital medya ve diğer mecralar üzerinden Truva Asansör çalışmaları, tüm hızı ile devam ediyor.

İnternet teknolojisinin 1993 yılının sonlarına doğru iş ortamlarıyla ve dolayısıyla toplumla tanışmasında itibaren süregelen süreçte, dijital medya gün geçtikçe önemini arttırmaktadır. Gerek şirketler gerekse müşteriler için doğru zamanda doğru yerde olmak, araştırdığınca en iyiye ulaşabilmek ve en önemlisi zamanı doğru kullanabilmek için  dijital medyayı oluşturan her unsur ayrı ayrı önem taşımaktadır.

Truva Asansör olarak müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önde gelir. Bu nedenle de memnuniyetinizi daha da arttırmak, daha hızlı ulaşılabilir olmak ve size en kısa zamanda yardımcı olabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.

Bu konuda çalışmalarımıza destek veren ve eğitimlerimizi gerçekleştiren Vayes firması yetkilileriyle yapmış olduğumuz toplantılarda aldığımız kararlar gereği, Truva Asansör olarak sosyal medyada daha aktif ; dolayısıyla  daha ulaşılır ve daha da güvenilir olmayı hedefliyoruz.

Mükemmelliyetçi iş anlayışımız sebebiyle de yine sosyal medya aracılığıyla  eleştirilerinizi ve önerilerinizi önemle dikkate alıp kırık duvarımızı onarmak; teşekkürlerinizi ve takdirlerinizi alarak da  en güvenli şekilde yükselmek için çalışmalarımıza verim ve hız kazandıracağımızı bilmenizi isteriz.

Teslimat Aşaması

Asansörlerimiz